Saker du inte vissste var jobbiga eftersom du inte är lång.

image19
Det är jättejobbigt att bryta vänster tumnagel så det börjar blöda och skit, genom att slå den i taket när du tar  i så hårt att galjen går av, sträckandes din nytvättade t-shirt eller piké för att den ska passa på längden igen.

Kommentarer
Postat av: äm

jag hade ingen aning om att det var jobbigt, men jag kan tänka mig nu när du har berättat om det. låter ont, väldigt ont. och även om jag inte är exceptionellt lång vet jag hur ont det gör att skada mig, för jag råkar vara oändligt klantig. för övrigt kan jag inte låta bli att undra vad ett "klappmongo" är? :D du kommer väl fortsätta blogga när du flyttat?

Postat av: david

du får väl köpa längre tröjor!? skit samma om de 3-4 X:en innan L:et då gör att de kanske är lite pösiga, det är väl mest bara bekvämt?
apropå inget, är google-annonser tvång hos blogg.se? verkar ju jobbigt.

2007-08-15 @ 12:06:24
URL: http://magisktmentragiskt.wordpress.com
Postat av: ohan

Fast det är ju bara en lösning på halva problemet, sjäva grundförutsättningen för att jag lätt ska komma åt att slå i tummen i taket kommer ju finnas kvar så länge inte takhöjds- eller golvnivå-standarden (jag kan tänka mig någon form av minusvärde jämt emot trösklar) ändras.
Googleannonserna vet jag inget om, jag ska titta på det.
Om man bildsöker på klappmongo via google så får man upp två bilder på Lindsay Lohan. Jag har aldrig stött mig på henne iofs.
Jag tänker på klapp som vilket förstärkningsadjektiv som helst. Men jag skulle kunna tänka mig att någon från börjar bildligt försökte referera till den sortens förståndshandikapp som bland annat yttrar sig genom ett ivrigt applåderande åt det mesta.
Det skulle kanske förklara uttrycket "klappskalle"?.
Intressant det där.

2007-08-15 @ 14:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback