Timmarna


NHL 94
03:00 Jag säger att kanske borde man packa lite innan man går och lägger sig. E tycker det. Jag packar lite, jag går och lägger mig i min säng tänker att "ja va fan ett avsnitt av "My name is Earl" kanske vore något". Jag sätter alarmet på min mobil till 05:20.
04:00Jag somnar.
06:20 Jag vaknar. E stod i hallen och hade säkert låtit stressad när han sa att vi hade försovit oss om han inte hade sovit precis lika lite som jag. Under nästan fullständigt tystnad går jag bestämt upp ur sängen, trär på mig kläder, tar min packning och springer tillsammans med E mot vagnen. E hinner innan vi låser dörren spinga till kylen och få med sig en euroshopperchokladkaka.
06:27 Vi är vid hållplatsen och konstaterar lite besviket att 7 minuter är lite för långsamt, men framförallt att vi faktiskt kunnat legat kvar tre minuter till i sängen och dragit oss då vagnen inte skulle komma förens 06:30.
06:48 Vi är framme vid centralstationen och springer mot biljettautomaten. E hinner innan vi går på tåget ta en cigarett för att lugna sig lite.
06:57 Tåget går.

10:15 Vi anländer i Örebro. Alla står i vägen. Vi blir lite sura på alla som står i vägen. Fy fan tänker vi. Fy fan säger vi.
10:17 E:s pappa kommer till stationen. E som efter fyra månader nyss fått tillbaka körkortet vill köra. Jag och E:s pappa kommer överens om att det verkar lite läskigt, punkten flyttas ner lite på dagordningen.
10:25 Jag kommer hem till mor och fars hus. Tar det lugnt, njuter av att äta rostat bröd som jag inte behöver pröjsa för.
10:45 Ringer min vän A. Frågar om vi ska spela biljard. Det ska vi.
11:50 Jag anländer till järntorget i Örebro, går bort till videobiljarden för att vänta in A.
12:02A anländer, vi spelar 8-ball. Stärkt av de tidigare dagarnas framgång i internett-snooker spelar jag till en början säkert och med självförtroende, A får spö. Sen spöar A mig mer.
13:00Vi gårr hem till A för att dricka kaffe och spela alfapet. Jag är ganska trött, kaffet gör susen, A får trots att jag ger honom 100 extrapoäng stryk. Det var skönt. Sen spelar vi micro-machines på A:s SEGA. Jag får förlorar. Sen spelar vi NHL 94 på A:s SEGA. Jag är inte bäst. Hårddraget fick jag under dagen mer pisk av A än vad A fick däng av mig. Trist.
17:30 Jag ringer till min vän D och frågar när det är tänkt att kvällens vinprovning ska börja. D vet inte riktigt, men tycker att jag ska komma  över så kan vi kan äta pizza tillsammans.
18:10 Jag änländer hos D, vi går och köper pizza. D berättar att hans flickvän M tagit körkort idag. Kul sa jag. Jag ville egentligen skrika "jag vill inte höra om folk som tar körkort, jag har ångest, vet du varför? (och här likt Börja Ahlstedt i Ronja Rövardotter utvbrister 'jag har inget barn, NAAAAHHH' utbrista:) för jag har inget körkort, NAAAAHHH!" Jag sa inget om det. Sen gick vi hem till D och åt pizza.
19:00 Vi korkar upp första vinflaskan och konstaterar att det är ett rätt gott vin. Senare ansluter E och lite senare ändå ansluter än fler nära och kära. VI gör vårat bästa för att bli ganska berusade.
22:45 Vi beger oss mot Babar för att försöka hinna dit innan 11 då gästlistan slutar gälla. Vikomemr lite sent, men vakten är inte så knusslig. Jag dricker under kvällen lite drinkar och lite öl och dansar väldigt mycket. 
00:30 Framförallt nu börjar jag dansa väldigt mycket. Jag blir väldigt svettig.
01:57 DJ:n spelar Orups "Stockholm". Jag tycker bättre om den än innan, och då tyckte jag ändå väldigt bra om den innan. Jag dansar än mer. Jag svettas än mer. Jag bli trött.
02:00 Krogen stänger.
02:30 Vi åker taxi mot efterfest. Taxichauffören är snäll och låter inte taxametern gå längre än till 70. När vi kommer fram kissar E straxt bredvid porten.
02:40 Övriga efetrfestdeltagare ansluter och vi kommer in i lägenheten. Jag trivs med att få röka innomhus och bli serverad folköl. Dock har jag lovat mor min att gå på stan med henne dagen efter och börjar fundera på sätt att ta mig hem. Det snöar ganska bra och är säkert minst 10 minusgrader ute. Jag kommer fram till att gång de dryga 5 kilometrarna verkar vara en bra idé. Dock skulle det ju ta ganska lång tid. Jag är lite berusad och tänker att om jag joggar går det snabbare.
03:35 Jag lämnar efterfesten. Jag joggar hem.
04:15 Jag är hemma. Jag strechar.
04:30 Jag somnar.
09:00 Jag vaknar av att min familj ska äta frukost i rummet bredvid. Jag går också upp och en ny dag börjar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback